Gratis bezorgd vanaf €65 | Stapelkorting bij 3+ items | Achteraf betalen mogelijk

OVER ONS

GlowMe Organics is in 2024 gelanceerd. Als drukke vrouw in de stad van 35 zomers oud heb ik niet meer tijd of zin om urenlang voor de spiegel te staan, en ging ik op zoek naar producten die:

1. mijn oneffen huid en fijne lijntjes vervagen

2. mijn doffe huid een mooie glow geven

3. snel en multifunctioneel zijn + makkelijk in mijn tas mee kunnen

4. ingrediënten die mijn (eczeemgevoelige) huid echt verzorgen en in balans brengen

5. mijn hormonen niet verstoren

Ik dacht dat zoiets niet bestond, tot ik het merk JOIK Organics probeerde. Dit is een merk uit Estland dat vele prijzen heeft gewonnen en ECOCERT heeft. Daarnaast heeft het juist geen stoffig of 'bio hippie' imago, maar modern, fris en hoge kwaliteit wat mij heel erg aantrok. Daarnaast zijn veel van hun producten super multifunctioneel. The dream!

Daarnaast wilde ik niet inleveren op goede kwaliteit en mooie finish bij het vinden van natuurlijke make-up. Dit vond ik in het merk Mineralogie, waarvan we een groot assortiment verkopen aan poederfoundation, lippenstiften en -gloss, oogpotloden, oogschaduw wenkbrauwgels en nog veel meer. Check eens onze tips om poederfoundation mooi aan te brengen!

Mijn missie is om meer vrouwen te laten zien dat natuurlijk en biologisch echt HOT is en dat je een mooie huid en evenwichtige hormonen niet hoeft in te leveren ook wanneer je van make-up en skincare houdt. Ik deel graag mijn beauty tips en informeer over natuurlijke ingrediënten in onze blog en op Instagram.

Volg je ons al?